VitrA’nın yeni mağazası Karatay’da açıldı

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun, VitrA ve Artema ürünlerini satışa sunduğu 2 bin metrekarelik yeni mağazası Karatay’da hizmete girdi. 13 Ekim’de mağazada düzenlenen açılış törenine, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün yanı sıra; Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ali Aköz, İntema Genel Müdürü Eser Ersoy ve Akköşe Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem katıldı.

İntema Genel Müdürü Eser Ersoy, açılışta yaptığı konuşmada, “Konya denilince benim aklıma, herkes gibi, sevgi ve hoşgörü geliyor. Bu değerlerin bir kente atfedilmesi, hiç kolay değil ve çok kıymetli. Bu yüzden Konyalıların, çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Konya’ya profesyonel bir gözle bakarsam, çok hızlı büyüyen bir sanayi ve ticaret kenti olduğunu söylemem gerekir” dedi.

Sanayileşme hızının yanı sıra, kentsel dönüşüm çalışmaları, artan nüfus ve öğrenci kenti olması nedeniyle, Konya’daki inşaat sektörünün de kentle birlikte büyüdüğüne dikkat çeken Ersoy, sözlerine şöyle devam etti: “500 bin konut stoğuna ulaşan Konya, bu yıl ilk kez gayrimenkul fuarına ev sahipliği yaptı. Nitelikli ve markalı projelerin sayısının her geçen gün arttığını görüyoruz. Biz de Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu olarak, Akköşe Yapı ile birlikte, Konya’nın hizmetinizdeyiz. Bugün açılışını yaptığımız 2 bin metrekarelik mağazamızın, bölgedeki inşaat sektörünün gelişimine ve nitelik kazanmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.”